Mökillä ollessa kannattaa hyödyntää järven antimet, mikäli niitä sattuu saamaan. Ahti oli antoisa ja niinpä oli eilen päivälliseksi paistettua kuhaa. Osa kuhafileistä paistettiin aivan siltänään, osa ruisjauhoilla terästettynä. Lisukkeeksi kuhalle keitettiin torilta hankittuja lähitilan Siikli-perunoita. Lähiruokaa siis. Uusille perunoille kyytiläiseksi voisipulikastike, jota voi hieman laitaa kuhalle kastikkeeksi sitruunan mehun lisäksi. Tuore tilli sopii myös oivallisesti maustamaan uusia perunoita. Itse tehty tsatsiki vielä yhtenä ruokaelementtinä makua antamaan.
Ruokajuomana nautitiin kylmäksi viilennettyä Riesling-rypäleistä Devil's Rock -valkoviiniä. Viini sopi erinomaisesti täydentämään ja raikastamaan kalapäivällisen makuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti