sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Lattebrunssi - espressoa, maitoa, ruisleipää ja kananmunaa

Käytiin pitkästä aikaa sunnuntaiaamuna kuntosalilla. Sauna lämpiämään ennen salille lähtöä, jotta kuntoilun jälkeen pääsee heti virkistäytymään. Soutuergolla puolen tunnin lämmittely. Tai no huonokuntoiselle ei pelkkä lämmittely, vaan tuloksena tosi hiki. Soudun jälkeen kolme varttia kuntosalitreeniä. Keholle mukava herätys ja reilun tunnin rehkimisen jälkeen lihaksistolle pieni väsy.

Saunan jälkeen tekee mieli jo jotain pientä purtavaa. Mutteripannuun espressoa valmistumaan ja maitoa kattilaan lämpiämään. Reilu lasillinen lattea tuntuu näin talvella hyvältä idealta. Suolaiseksi lisukkeeksi valmistetaan keitetyt kananmunan puolikkaat. Niiden päälle Mestarin Herkusta hankittua savulohisalaattia. Paistinpannulle ruokaöljyä, sekaan hienoksi leikattua valkosipulia. Siinä nopeasti lämpiää Ruispaloista pieneksi leikatut ruisleivän palat. Leipäpaloista kannattaa enimmät öljyt imeyttää talouspaperiin ennen nauttimista. Näillä eväillä kroppa pääsee lepäämään ja rakentumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti