lauantai 14. toukokuuta 2011

Pallogrillimies avasi kesäkauden Weber-grillillä

Ilta oli toistamiseen sään puolesta aivan erinomainen. Niinpä päätettiin avata grillauskausi. Jo noin viisitoista vuotta ahkeraan palvellut Weber-hiiligrilli kaivettiin taas esille. Ajan saatossa on pitänyt teettää harjateräksestä uusi ritilä hiilille. Alkuperäisestä ritilästä tuli nimittäin entinen hiilten kuumuudessa jo monta vuotta sitten. Muutoin Weber on palvellut moitteetta. Nyt on suunnitteilla uuden vastaavanlaisen grillin hankinta.



Grillikausi avautui vartaisiin pujotetuilla broilerin rintapaloista ja possun sisäfileestä leikatuilla lihapalasilla. Lisukkeeksi paprikasta, kirsikkatomaateista ja kesäkurpitsasta tehdyt kasvisvartaat. Perunaviipaleet käytetiin öljyssä ennen paistamista. Joka vuosi varsinkin ensimmäinen hiiligrillillä valmistettu ruoka maistuu erityisen hyvältä. Niin tänäkin keväänä. Nyt oli vielä niin lämmintä, että grillatun ruoka-annoksen pystyi nauttimaan ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti