lauantai 12. maaliskuuta 2011

Samppanjaa ja makeisia

Etsittiin Alkosta kuohuviiniä. Yllätykseksi havaittiin edullinen samppanja. Juoma oli Louis Massing -nimeltään. Päätettiin kokeilla sitä, sen samppanjaksi edullisen hinnan vuoksi. Katsoin Alkon nettisivuilta hankinnan jälkeen tuotetta tarkemmin ja totesin sen olevan toiseksi halvin samppanja Alkon valikoimassa.

Pullo jäähdytettiin kylmäksi, sillä mielestäni sekä kuohuviini että samppanja pitää olla hyvin viilennettyä. Silloin raikas maku tulee hyvin esille. Ensimmäisissä lasillisissa juomassa oli isot runsaat kuplat. Louis Massingin maku on luonnollisesti samppanjana hyvin kuiva. Maku tuntui jotenkin puhtaalta, ei mitään häiritsevän oloisia sivumakuja. Juoman mukana nautittiin suklaita. Makeisina oli vaaleita Raffaello-palloja ja tummempia Ferrero Rochereita. Ferrero Rocherit ovat sekoitus maitosuklaata, hasselpähkinää ja nougatkreemiä. Raffaellot ovat mantelin ja kookoskreemin yhdistelmä. Raffaellot ovat suosikkejani muutenkin ja mielestäni maistuivat shamppanjan kanssa erinomaisilta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti