Kerron blogissani moottoripyöräilystä, ruuasta ja juomista. Kirjoitan lisäksi tuotteiden ja palvelujen laadusta. Kerron myös, miten rahalle voi saada tuottoa pitkäjänteisellä sijoittamisella.
lauantai 23. huhtikuuta 2011
Krombacher Dark
Jouduttuani täydentämään pääsiäisostoksia, tarttui ruokakaupasta ostoskoriini kokeiltavaksi pullo saksalaista Krombacher Dark -olutta. Olut on hyvin tummaa, lähes mustaa. Etiketissä mainitaan, että "fine and malty taste". Lupaus maltaisesta mausta pitää todellakin paikkansa. Olen aistivinani ehkä jopa poltetun kuivahkon maltaisen maun. Maku tuo myös mielikuvia viljan puinnin vihneisestä tuoksusta. Tuoksu muistuttaa jotenkin myös sahdin tuoksua. Krombacherin maku ei kuitenkaan viittaa sahtiin. Oluen maussa ei ole mielestäni makeita vivahteita ja ehkä juuri siksi en siihen hirveästi ihastunut. Olut jättää ohuehkon jälkimaun, joten se on helppoa nauttia. Tosin ehkä juuri siitä syystä se ei hirveästi sytytä. Krombacher Dark on toki maultaan paljon parempaa kuin tusinalager, mutta mieluisampiakin tummia oluita olen maistellut.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti